Ons team

Even voorstellen: wij zijn Ons Doel. Met 24 medewerkers werken wij met elkaar aan de ambities uit het ondernemingsplan.

Caroline van Breugel en Naomi Scheurwater zijn ons team Klantencontact en Dienstverlening. Als u ons belt of langskomt staan zij u als eerste te woord.

Bij onze afdeling Wonen werken onze woonmakelaars Inge Verhart, Ayse Eris en Simone Kalkoene. De woonmakelaars zijn uw contactpersoon voor alles wat met verhuur te maken heeft. Op sociaal beheer werken Corrie Keijzer en Ester Lacourt. Zij houden zich samen met onze wijkbeheerders Ruud Smit, Frank de Reede en Peter van der Tuin bezig met alles wat in de wijk speelt. Van overleggen met bewonerscommissies, begeleiden van bewonersinitiatieven tot overlastzaken en leefbaarheid in de wijk. Suzanne Bouwman is manager van de afdeling Wonen.

Ons team Vastgoed regisseert het onderhoud van onze woningen, renovaties en nieuwbouwprojecten. Bonny de Pauw, Marco Veenstra, Brigitte Welman, Clarence Goodett en Dennis van den Biggelaar vormen samen het vastgoed team.  

Chrisja Beckers, Marjo Keisers, Alex Ouwehand, Jenny van den Hout en Vincent Bussing zijn de collega's van de afdeling Bedrijfsvoering. Zij houden zich bezig met de administratie, ict, afrekening servicekosten, huurbetalingen, rapportages en bijvoorbeeld het jaarverslag. Jan Pot is de manager van de afdeling Bedrijfsvoering. De rol van interne controller wordt ingevuld door Eric Benthin.

Stafwerkzaamheden zoals het secretariaat, communicatie en beleid worden opgepakt door het team klantcontact en dienstverlening en Miriam van Dijk. Christoffel Klap is de directeur-bestuurder van Ons Doel. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden