Ons team

Even voorstellen: wij zijn Ons Doel. Met 24 medewerkers werken wij met elkaar aan de ambities uit het ondernemingsplan.

Caroline van Breugel, Naomi Scheurwater & Tjerk Holverda zijn ons team Klantencontact en Dienstverlening. Als u ons belt of langskomt staan zij u als eerste te woord.

Bij onze afdeling Wonen werken onze woonmakelaars Inge Verhart, Ayse Eris en Lisa Bleijenberg. De woonmakelaars zijn uw contactpersoon voor alles wat met verhuur te maken heeft. Op sociaal beheer werken Ester Lacourt en Miranda Vreeburg. Zij houden zich samen met onze wijkbeheerders Ruud Smit, Peter van der Tuin en Jethro Alons bezig met alles wat in de wijk speelt. Van overleggen met bewonerscommissies, begeleiden van bewonersinitiatieven tot overlastzaken en leefbaarheid in de wijk. Suzanne Bouwman is manager van de afdeling Wonen.

Ons team Vastgoed regisseert het onderhoud van onze woningen, renovaties en nieuwbouwprojecten. Bonny de Pauw, Marco Veenstra, Brigitte Welman, Clarence Goodett, Naomi Scheurwater en Miriam van Dijk vormen samen het vastgoed team. Vanwege de lopende projecten is het team tijdelijk versterkt met Bert van Hoven, Danielle Buijt, Esther Koelemeij, Pascal de Haard, Marconie Ramacker en Saskia Bosnie.

Chrisja Beckers, Marjo Keisers, Alex Ouwehand, Natasja Planjer en Vincent Bussing zijn de collega's van de afdeling Bedrijfsvoering. Zij houden zich bezig met de administratie, ict, afrekening servicekosten, huurbetalingen, rapportages en bijvoorbeeld het jaarverslag. Jan Pot is de manager van de afdeling Bedrijfsvoering. De rol van interne controller wordt ingevuld door Eric Benthin.

Stafwerkzaamheden zoals het secretariaat, communicatie en beleid worden opgepakt door het team klantcontact en dienstverlening en Lin Janssen. Christoffel Klap is de directeur-bestuurder van Ons Doel. 

Deel deze pagina