HOOD

In 2016 vierde HOOD haar 20e verjaardag als onafhankelijke Huurders Organisatie van Ons Doel. Als huurdersorganisatie werkt zij veel samen met Ons Doel over allerlei onderwerpen. In 2017 sloten Ons Doel en HOOD een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met goede afspraken over hoe we samen willen werken. Zo werken we in co-productie aan een aantal projecten en betrekken we HOOD bij het opstellen van nieuw beleid. Twee keer per jaar komt ons gezamenlijk huurdersmagazine uit. We denken gezamenlijk na over activiteiten voor huurders, en over manieren om eigenaarschap en initiatief van huurders te vergroten. Tegelijkertijd blijft HOOD kritisch kijken naar Ons Doel. HOOD komt op voor de belangen van de huurders van Ons Doel; dat is haar doelstelling. HOOD zet zich in voor zaken die huurders aangaan en stelt onderwerpen aan de kaak bij Ons Doel.

Lid worden van HOOD
Bij elk extra lid van de huurdersorganisatie krijgt HOOD meer invloed om uit te oefenen op Ons Doel. Zo kan HOOD uitgroeien tot echte woonconsumentenorganisatie. Bovendien heeft een lidmaatschap bij HOOD ook andere voordelen:

  • Advies over huurzaken op het gebied van huurbeleid tot en met leefbaarheid;
  • Doorverwijzen van vragen, klachten of problemen van leden;
  • HOOD komt op voor haar leden;
  • U blijft op de hoogte waar HOOD mee bezig is.

Een lidmaatschap kost 60 eurocent in de maand en in totaal € 7,20 per jaar. Een lidmaatschap aanvragen kan gewoon via de e-mail: infohood-leidennl

Direct naar

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden